Raikas, pH-tasapainotettu puhdistusgeeli on kirkkaan ja tasaisen ihon lähde. Hellävarainen Murumuru Bright & Clear Puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti meikin ja lian, jättäen ihosi raikkaan puhtaaksi. Kosteuttava appelsiinivesi ja antioksidanttinen suomalainen ruusunmarjauute lisäävät puhdistusgeelin erinomaista kosteuttavuutta ja hoitavuutta. Levitä kasvoille pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä. Viimeistele kasvovedellä. Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja Leaping Bunny -tunnus takaa ehdottoman eläinkokeettomuuden. Valmistettu Helsingissä. 

MURU008
Murumuru
14,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Raikas, pH-tasapainotettu puhdistusgeeli on kirkkaan ja tasaisen ihon lähde. Hellävarainen Murumuru Bright & Clear Puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti meikin ja lian, jättäen ihosi raikkaan puhtaaksi. Kosteuttava appelsiinivesi ja antioksidanttinen suomalainen ruusunmarjauute lisäävät puhdistusgeelin erinomaista kosteuttavuutta ja hoitavuutta. Levitä kasvoille pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä. Viimeistele kasvovedellä.

  • Luomulaatuinen appelsiinivesi kosteuttaa ja energisoi ihoa.
  • Antioksidanttinen ruusunmarjauute sisältää mm. C- ja A-vitamiinia.
  • Ihoidenttinen Sodium PCA kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja Leaping Bunny -tunnus takaa ehdottoman eläinkokeettomuuden. Valmistettu Helsingissä. 

Tuotetiedot
Murumuru
MURU008

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
FI-Natura
Leaping Bunny
Ihotyyppi
Normaali iho
Rasvoittuva iho
Ainesosat
Aqua, Citrus Sinensis Fruit Water, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Rosa Rubiginosa Fruit Extract, Sodium PCA, Xanthan Gum, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Parfum (Natural), Limonene, Citral
Arvostelut