Jos ihosi rasvoittuu helposti ja kasvoillesi ilmestyy herkästi ei-kutsuttuja pieniä vieraita, on Murumuru Fresh Start Kasvovoide kuin tehty juuri sinulle! Kevyt koostumus sisältää ihoa virkistävää appelsiinivettä, rauhoittavaa sinkkiä ja ihohuokosia supistavaa suomalaista puna-apilauutetta. Leviä voidetta aamuin illoin puhtaille kasvoille ja nauti raikkaan kosteutetusta tunteesta. Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja Leaping Bunny -tunnus takaa ehdottoman eläinkokeettomuuden. Valmistettu Helsingissä. 

MURU002
Murumuru
Kuvaus

Jos ihosi rasvoittuu helposti ja kasvoillesi ilmestyy herkästi ei-kutsuttuja pieniä vieraita, on Murumuru Fresh Start Kasvovoide kuin tehty juuri sinulle! Kevyt koostumus sisältää ihoa virkistävää appelsiinivettä, rauhoittavaa sinkkiä ja ihohuokosia supistavaa suomalaista puna-apilauutetta. Leviä voidetta aamuin illoin puhtaille kasvoille ja nauti raikkaan kosteutetusta tunteesta.

  • Luomulaatuinen appelsiinivesi kosteuttaa ja energisoi ihoa.
  • Sinkki on ihoa rauhoittava mineraali, joka rauhoittaa ärsytystä ja vähentää punoitusta.
  • Mustaherukan lehtiuute on voimakkaan antioksidanttinen ihoa hoitava ja rauhoittava aine. Mustaherukan lehdet sisältävät mm. C-vitamiinia ja antioksidanttisia flavonoideja.

Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja Leaping Bunny -tunnus takaa ehdottoman eläinkokeettomuuden. Valmistettu Helsingissä. 

Tuotetiedot
Murumuru
MURU002

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
FI-Natura
Leaping Bunny
Ihotyyppi
Normaali iho
Rasvoittuva iho
Ainesosat
Aqua, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Citrus Sinensis Fruit Water, Glycerin, Sorbitan Olivate, Zinc Oxide, Cetearyl Olivate, Zinc Gluconate, Trifolium Pratense Extract, Ribes Nigrum Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Xanthan Gum, Polyhydroxystearic Acid, Phenethyl Alcohol, Parfum (Natural), Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol
Arvostelut