Mizon Peptide 500 -peptidiseerumi häivyttää kasvojen iholta ryppyjä ja juonteita auttaen sitä kiinteytymään. Anti-age seerumi sisältää 45% peptidejä, jotka stimuloivat ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Peptidit auttavan parantamaan ihon joustavuutta ja antavat sille suojaa vanhentavia vapaita radikaaleja vastaan.

MZ-FS27
Mizon
Kuvaus

Mizon Peptide 500 -peptidiseerumi häivyttää kasvojen iholta ryppyjä ja juonteita auttaen sitä kiinteytymään. Anti-age seerumi sisältää 45% peptidejä, jotka stimuloivat ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Peptidit auttavan parantamaan ihon joustavuutta ja antavat sille suojaa vanhentavia vapaita radikaaleja vastaan. Seerumin sisältämä hyaluronihappo antaa iholle sen tarvitsemaa pitkäkestoista kosteutusta ja suojaa. Nopeasti imeytyvä vesimäinen seerumi soveltuu kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää myös yhdessä muiden seerumeiden kanssa.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FS27

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Käyttöohje

Lisää muutama tippa seerumia puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Jatka hoitoa kasvovoiteella.

Ainesosat

Water, Copper Tripeptide-1,lSodium Hyaluronate, ButyleneiGlycol, Beta Glucan,lCaprylyl Glycol, EthylhexyliGlycerin, Tropolone, PEG-60lHydrogenated Castor Oil,lHuman Oligopeptide-1, PalmitoyllPentapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8,lPentapeptide-13, Disodium EDTA.

Arvostelut