Uudistava, kirkastava ja silottava Mizonin seerumi parantaa ihon öljy-kosteustasapainoa. Nopeasti imeytyvä tehoseerumi tehostaa ihon luonnollista solukiertoa. Etanauutetta (80 %), peptidejä ja hedelmäuutteita sisältävä seerumi haalistaa tummentumia, pigmenttimuutoksia ja aknearpia, joten se on ideaali ikääntyvälle ja akneiholle.

MZ-FS22
Mizon
Kuvaus

Uudistava, kirkastava ja silottava Mizon Snail Repair Intensive Ampoule -seerumi parantaa ihon öljy-kosteustasapainoa. Nopeasti imeytyvä K-beautyn tehoseerumi tehostaa ihon luonnollista solukiertoa. Etanauutetta (80 %), peptidejä ja hedelmäuutteita sisältävä seerumi haalistaa tummentumia, pigmenttimuutoksia ja aknearpia, joten se on ideaali ikääntyvälle ja akneiholle.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-FS22

Tietolomake

Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Ongelmaiho
Käyttöohje

Lisää muutama tippa seerumia puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Jatka hoitoa kasvovoiteella.

Ainesosat

Snail Secretion Filtrate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Panthenol, Glycereth-26, Punica Granatum Extract, Theobroma Cacao (cocoa) Extract, Carbomer, Triethanolamine, Trehalose, Copper Tripeptide-1, Human Ogliopeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Cornus Officinalis Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Coptis Japonica Extract, Disodium Edta

Arvostelut