Tehokas ja öljytön misellivesi puhdistaa meikin ja lian iholta hellävaraisesti ilman vesipesua.

MZ-CW00
Mizon
Kuvaus

Mizon One Step Cleansing Water on misellivettä ja ihon suojakerrosta vahvistavia probiootteja sisältävä puhdistusvesi. Se poistaa meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta ilman vesipesua. Kostuta vanulappu puhdistusvedellä ja pyyhi meikit ja lika pois kasvoilta. Tuotteen öljytön, mutta tehokas koostumus poistaa kasvo- ja silmämeikin ja se sopii myös ripsenpidennyksille.

Dermatologisesti testattu One Step Cleansing Water -puhdistusvesi poistaa kasvoilta bakteerit, lian ja meikin, ylläpitäen samalla ihon pH-tasapainoa.

Tuotetiedot
Mizon
MZ-CW00
Käyttöohje

Kostuta vanulappu One Step Cleansing Water -puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot. Voit halutessasi huuhdella kasvot käytön jälkeen. Jatka ihonhoitoa seerumilla ja kosteusvoiteella.

Ainesosat

Camellia Sinensis Leaf Water , PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin , 1,2-Hexanediol , Panthenol , Salix nigra (Willow) Bark Extract , Vaccinium Myrtillus Fruit Extract , Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract , Verbena Officinalis Leaf Extract , Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract , Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract , Butylene Glycol , Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract , Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract , Water , Disodium EDTA , Fragrance

Arvostelut