Mádara Grow & Fix on luonnollisia peptidejä, sienipohjaisia kasvuvitamiineja, kofeiinia ja luonnollisia biopolymeerejä sisältävä kulma- & ripsiseerumi. Se on todellinen täsmähoito, joka tuo kulmakarvoille ja ripsille upeaa tuuheutta, pituutta ja kiiltoa. Se korostaa, muotoilee ja kiinnittää sekä ripset että kulmat täydellisen lookin saavuttamiseksi. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA6701
Mádara
Kuvaus

Mádara Grow & Fix on luonnollisia peptidejä, sienipohjaisia kasvuvitamiineja, kofeiinia ja luonnollisia biopolymeerejä sisältävä kulma- & ripsiseerumi. Se on todellinen täsmähoito, joka tuo kulmakarvoille ja ripsille upeaa tuuheutta, pituutta ja kiiltoa. Se korostaa, muotoilee ja kiinnittää sekä ripset että kulmat täydellisen lookin saavuttamiseksi. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

Tuotetiedot
Mádara
NA6701

Tietolomake

Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
ECOCERT
Käyttöohje
Harjaa tuotetta päivittäin puhdistetuille kulmakarvoille ja ripsille kasvun tehostamiseksi, kiinnittämiseksi tai kiillon lisäämiseksi. Ravista ennen käyttöä.
Ainesosat
Aqua/Water, Cantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract*, Pullulan, Glycerin**, Pisum Sativum Peptide, Sorbitol, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Zinc PCA, Sclerotium Gum, Caffeine, Sodium Levulinate, Acacia Senegal Gum, Sodium Benzoate, Potassium Hydroxide, Hexapeptide-11, Trehalose, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate *Ingredients from Organic Farming **Made using organic ingredients
Arvostelut