Mádara Become Organic Set -aloituspakkaus on mainio setti, kun haluat tutustua luonnonkosmetiikkaan ja merkin suosituimpiin ihonhoidon tuotteisiin, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Setti sisältää puhdistusvaahdon (150ml), päivävoiteeksi sopivan, syväkosteuttavan emulsion (25 ml) sekä ihoa uudistavan yövoiteen (25ml). Saat kaikki nämä puhdistusvaahdon hinnalla! Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA0001
Mádara
Kuvaus

Mádara Become Organic Set -aloituspakkaus on mainio setti, kun haluat tutustua luonnonkosmetiikkaan ja merkin suosituimpiin ihonhoidon tuotteisiin, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Setti sisältää puhdistusvaahdon (150ml), päivävoiteeksi sopivan, syväkosteuttavan emulsion (25 ml) sekä ihoa uudistavan yövoiteen (25ml). Saat kaikki nämä puhdistusvaahdon hinnalla! Puhdistusvaahto on yksi Mádaran suosituimmista tuotteista. Se syväpuhdistaa hellävaraisesti, poistaa meikin ja säätelee rasvoittuvia ihoalueita hoitaen samalla ihon kuivia alueita.

Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

Vaikuttavat aineet:

  • Kamomilla: Kosteuttaa, pehmentää.
  • Ruusuvesi: Pehmentää, supistaa ihohuokosia sekä puhdistaa hellävaraisesti. Stimuloi kapillaarisuonien pintaverenkiertoa sekä auttaa minimoimaan arpia, pieniä haavaumia, auringonpolttamia ja juonteita.
  • Siankärsämö: Kosteuttaa, pehmentää ja puhdistaa ihoa. Sillä on tulehduksen ja ärsytyksen vastaisia, rauhoittavia ja uudistavia ominaisuuksia.
Tuotetiedot
Mádara
NA0001

Tietolomake

Sertifikaatit
ECOCERT
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Arvostelut