Huom! Päiväys 10/21!

Mádara Gloss & Vibrancy -hoitoaine lisää kiiltoa sekä ravitsee ja vahvistaa hiusta. Se rauhoittaa päänahkaa ja ehkäisee hiuslatvojen kuivumista. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja helpot muotoilla. Sopii myös rasvoittuvaisuuteen taipuvaisille hiuksille, joiden päänahka kuivuu kuitenkin helposti. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA4053PO
Mádara
16,90 €
11,83 € Säästä 30%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Huom! Päiväys 10/21!

Mádara Gloss & Vibrancy -hoitoaine lisää kiiltoa sekä ravitsee ja vahvistaa hiusta. Se rauhoittaa päänahkaa ja ehkäisee hiuslatvojen kuivumista. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja helpot muotoilla. Sopii myös rasvoittuvaisuuteen taipuvaisille hiuksille, joiden päänahka kuivuu kuitenkin helposti. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

Tuotetiedot
Mádara
NA4053PO

Tietolomake

Sertifikaatit
ECOCERT
Hiustyyppi
Normaalit hiukset
Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearylethyl Dimonium Chloride, Betaine, Glycerin, D-panthenol (Provitamin B5), Betula Alba (Birch) Leaf Extract, Lactic Acid, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, CI 77019 (Mica), CI 77891 (Titanium Dioxide), Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma, Limonene

Arvostelut