Mádara Colour & Shine -shampoo sisältää pellavansiementä, hevoskastanjaa ja piharatamoa. Pesee hellävaraisesti käsitellyt ja värjätyt hiukset ja suojaa väriä. Jäntevöittää hiusta ja lisää kiiltoa. Hiuksista tulee pehmeämmät. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA4002PO
Mádara
16,90 €
8,45 € Säästä 50%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Mádara Colour & Shine -shampoo sisältää pellavansiementä, hevoskastanjaa ja piharatamoa. Pesee hellävaraisesti käsitellyt ja värjätyt hiukset ja suojaa väriä. Jäntevöittää hiusta ja lisää kiiltoa. Hiuksista tulee pehmeämmät. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti.

Tuotetiedot
Mádara
NA4002PO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
ECOCERT
Hiustyyppi
Vaurioituneet hiukset
Värjätyt hiukset
Ainesosat

Aqua, Sodium Coco-sulfate, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glyceryl Oleate, Betaine, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract, Urtica Dioica (Nettle) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Brasissyl Isoleucinate Esylate, Brassica Alcohol, Fragrance, Limonene, Linalool, Geraniol, Farnesol, Citronellol, Citral

Arvostelut