Mádara Balancing Toner on tasapainottava kasvovesi, joka kiihdyttää talintuotantoa kuivilla ihoalueilla ja hillitsee sitä rasvoittuvilla alueilla. Raikas kurkku-uute kosteuttaa ja tasapainottaa sekaihoa. Kasvoveden Pohjolan vadelma virkistää ja kiinteyttää ihoa, ja se tuntuu heti raikkaalta, pehmeältä ja miellyttävältä. Piharatamo uudistaa soluja ja kiihdyttää ihon kollageenituotantoa. Iho pysyy kimmoisana ja täyteläisenä. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA2052
Mádara
20,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Mádara Balancing Toner on tasapainottava kasvovesi, joka kiihdyttää talintuotantoa kuivilla ihoauleilla ja hillitsee sitä rasvoittuvilla alueilla. Raikas kurkku-uute kosteuttaa ja tasapainottaa sekaihoa. Kasvoveden Pohjolan vadelma virkistää ja kiinteyttää ihoa, ja se tuntuu heti raikkaalta, pehmeältä ja miellyttävältä. Piharatamo uudistaa soluja ja kiihdyttää ihon kollageenituotantoa. Iho pysyy kimmoisana ja täyteläisenä. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

Tuotetiedot
Mádara
NA2052

Tietolomake

Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
ECOCERT
Ihotyyppi
Normaali iho
Sekaiho
Ainesosat

Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Rubus Idaeus Fruit Extract, Cucumis Sativus Leaf Water, Plantago Major Leaf Extract, Sodium PCA, Xylitylglucoside, Betaine, Anhydroxylitol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Propanediol, Benzyl Alcohol, Xylitol, Potassium Sorbate, Rhamnose, Glucose, Glucuronic Acid

Arvostelut
2020-11-03

Ehdoton suosikki

Tämä kasvovesi todella hillitsee ihon rasvoittumista ja samalla kosteuttaa kuivia ihoalueita. Uusia epäpuhtauksia tulee aiempaa vähemmän ja näpyt myös paranevat nopeammin. Miellyttävä ihotuntuma.