Huom! Päiväys 10/22

Pohjoisen koivunmahlan ja monimolekyylisen hyaluronihapon ansiosta Mádara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly -ikääntymistä vastaan taisteleva kosteuttava geeli antaa välittömästi nuorekkaamman ja kiinteämmän näköisen ilmeen kasvoille. Käytä ihoa pohjustavana ja raikastavana boosterina ennen päivävoidetta.  Elvyttää, rauhoittaa ja kosteuttaa. Raikas, geelimäinen koostumus ei tuki ihohuokosia soveltuu kaikille ihotyypeille, myös ongelmaiholle. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

NA3182PO
Mádara
Kuvaus

Huom! Päiväys 10/22

Pohjoisen koivunmahlan ja monimolekyylisen hyaluronihapon ansiosta Mádara Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly, ikääntymistä vastaan taisteleva kosteuttava geeli, antaa välittömästi nuorekkaamman ja kiinteämmän näköisen ilmeen kasvoille. Käytä ihoa pohjustavana ja raikastavana boosterina ennen päivävoidetta.  Elvyttää, rauhoittaa ja kosteuttaa. Raikas, geelimäinen koostumus ei tuki ihohuokosia soveltuu kaikille ihotyypeille, myös ongelmaiholle. Mádaran tuotteilla on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifikaatti. 

Tuotetiedot
Mádara
NA3182PO

Tietolomake

Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
COSMOS ORGANIC
ECOCERT
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Aqua/Water, Glycerin**, Betula Alba (Birch) Juice*, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Sclerotium Gum, Lactic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Aroma/Fragrance, Sodium Phytate, Linalool***, Limonene***

Arvostelut