Lierac Double Nettoyant Lait Micellaire 3-in-1 on perinteistä puhdistusmaitoa kevyempi tuote. Se on oikeastaan misellivesi, jossa on normaalia enemmän öljyfaasia. Näin äärimmäinen miellyttävyys yhdistyy maksimaaliseen tehokkuuteen. Tuote puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet, ja se soveltuu myös silmämeikin puhdistukseen. 

LL10103
Lierac
26,00 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Lierac Double Nettoyant Lait Micellaire 3-in-1 on perinteistä puhdistusmaitoa kevyempi tuote. Se on oikeastaan misellivesi, jossa on normaalia enemmän öljyfaasia. Näin äärimmäinen miellyttävyys yhdistyy maksimaaliseen tehokkuuteen. Levitettäessä tuote kohtaa epäpuhtaudet ja ”hajoaa” nestemäiseksi, vapauttaen samalla aktiiviset puhdistajat.

Tuote puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet, ja se soveltuu myös silmämeikin puhdistukseen. Tuotteen teho perustuu ammattimaisen ionipuhdistuksen menetelmään, ja se sisältää mikromagneetti-puhdistajan, ihoa mikrokuorivan entsyymin, rauhoittavaa vesilummeuutetta ja kosteuttavaa kasvipohjaista glyseriiniä.

Tuotetiedot
Lierac
LL10103

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Kostuta vanulappu puhdistustuotteella ja pyyhi kasvot keskiosasta kohti reunoja suuntautuvin vedoin. Puhdista myös kaula, ja toista niin kauan, kunnes vanulappu jää täysin puhtaaksi. Soveltuu erinomaisen hyvin myös silmämeikin poistoon.
Ainesosat
Aqua/ Water/ Eau. Isohexadecane. Propanediol. Glycerin. Poloxamer 184. Squalane. Tromethamine. Carbomer. Cetyl Alcohol. Propylene Glycol. Cetyl Stearate. Isostearyl Isostearate. Potassium Cetyl Phosphate. Stearic Acid. Ethylhexylglycerin. Tetrasodium Edta. Glycolic Acid. Lactic Acid. Malic Acid. Sodium Dilauramidoglutamide Lysine. Sodium Hyaluronate. Nymphaea Alba Flower Extract. Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract. Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract. Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract. Phenoxyethanol. Potassium Sorbate. Parfum/ Fragnance.
Arvostelut