Lierac Dioptipoche Puffiness Correction Smoothing Gel on silmänympärysgeeli, joka vähentää neste- ja rasvakertymästä sekä ihon veltostumisesta johtuvaa turvotusta. Koostumukseen on lisätty älylaitteiden sinisen valon haittavaikutuksia torjuvia peptidejä. Tuote on hajusteeton.

LL10034A
Lierac
Kuvaus

Lierac Dioptipoche Puffiness Correction Smoothing Gel on silmänympärysgeeli, joka vähentää neste- ja rasvakertymästä sekä ihon veltostumisesta johtuvaa turvotusta.

Tuotteen aktiiviaineina ovat inkivääri, lipolyyttinen peptidi ja variksenmarja. Koostumukseen on lisätty myös älylaitteiden sinisen valon haittavaikutuksia torjuvia peptidejä. Tuote on hajusteeton.

Tuotetiedot
Lierac
LL10034A

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä silmänympärysalueelle aamulla ja illalla. Ihanteellinen tuote silmäluomileikkauksen jälkeen.
Ainesosat
Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Dimethicone, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Propanediol, Alchemilla Vulgaris Extract, Pentylene Glycol, Glycerin, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Carbomer, Tromethamine, Ceteareth-30, Equisetum Arvense Extract, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Zingiber Zerumbet Extract, Phenethyl Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Rhizobian Gum, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Pentapeptide-25.
Arvostelut