Redness Correction Neutralizing Cream on rauhoittava ja ravitseva, punoitusta korjaava ja ennaltaehkäisevä hoitovoide. Hellävaraisen ja samettisen Rosilogie-voiteen koostumuksessa on karitevoita, joka antaa iholle välittömän hyvänolon tunteen ja rauhoittaa sitä.

LL10056A
Lierac
Kuvaus

Lierac Rosilogie Redness Correction Neutralizing Cream on rauhoittava ja ravitseva, punoitusta korjaava ja ennaltaehkäisevä hoitovoide. Hellävaraisen ja samettisen Rosilogie-voiteen koostumuksessa on karitevoita, joka antaa iholle välittömän hyvänolon tunteen ja rauhoittaa sitä. Voiteen vihreät pigmentit neutralisoivat optisesti ihon punaisuutta.

Aktiiviaineet: rauhoittava neuropeptidi, tulehduksia ennaltaehkäisevä derkstraani ja verisuonia supistava rautamyrtti. Voiteessa on kevyt kukkaistuoksu, joka lisää hyvää fiilistä.

Tuotetiedot
Lierac
LL10056A

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje
Levitä hoitovoidetta aamuin ja/tai illoin kasvoille. Lisää tarvittaessa herkemmin punoittaville ihoalueille.
Ainesosat
Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dimethiconne, Isostearyl Alcohol, Butylene Glycol Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, CI 77891 (Titanium Dioxide), Maris Aqua (Sea Water Eau de Mer), Alchemilla Vulgaris Extract, Equisetum Arvense Extract, Hedera Helix Ivy Leaf Stem Extract, Alpha Glucan Oligosaccharides, Carbomer, Tromethamine, Sodium Polyacrylate, Sodium Dextran Sulfate, Ethylcellulose, Ruscus Aculeatus Root Extract, Citric Acid, Rhizobian Gum, Coco-Glucoside, Sodium Phytate, Tocopherol, Tin Oxide, Acetyl Tetrapeptide-15, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, CI 77019, Mica, CI 75810, Chlorophyllin-Copper Complex, Parfum (Fragrance).
Arvostelut
Sirpa 2022-05-10

Ihana tuote punoitusta vastaan

Ihana tuote punoitusta vastaan. Itsellä couperosaa ja tämä rauhoittaa ja häivyttää sitä mukavasti.