L.A. Girl Luminous Glow Illuminating Powder Holographic Stardust on erittäin hienojakoinen helmiäishohtoinen irtopuuteri, joka antaa kauniin kevyttä hohdetta niin kasvoille kuin vartalolle. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

GLP696
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

L.A. Girl Luminous Glow Illuminating Powder Holographic Stardust hohtaa viileän holografisena antaen kantajalleen yksisarvishohdetta.

Luminous Glow Illuminating Powder on erittäin hienojakoinen helmiäishohtoinen irtopuuteri, joka antaa kauniin kevyttä hohdetta niin kasvoille kuin vartalolle. Hohdepuuteri on pakattu näppärään puuterirasiaan, joka annostelee sopivasti tuotetta puuterivippaan. Pakkaus sisältää peilin, jotta voit lisätä hehkuasi missä ja milloin vain!

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GLP696

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Metallinen
Käyttöohje

Käytä kasvoille ja vartalolle niihin kohtiin, mihin haluat valovoimaisuutta ja hohtoa. Kokeile lisätä kasvoilla poskipäille, kulmaluulle ja nenän kärkeen. Vartalolla olkapäille, solisluulle ja sääriin!

Ainesosat
Aluminium Starch Octenylsuccinate, Mica, Boron Nitide, Silica, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tin Oxide, Ethylhexyl Glycerin. May Contain/Peut contenir: Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499), Titanium Dioxide (77891), Carmine (CI75470), Red 7 Lake (CI15850).24K: Mica, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Boron Nitide, Silica, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tin Oxide, Ethylhexyl Glycerin. May Contain/Peut contenir: Iron Oxides (CI77491, CI77492, CI77499), Titanium Dioxide (77891).
Arvostelut