L.A. Girl Luminous Glow Skin Illuminator Afterglow on voidemainen hohdetuote, joka levittyy iholle sulavasti antaen luonnollista ja tervettä hehkua. Voit käyttää korostusväriä niin kasvoille kuin vartalollekin tuomaan aurinkoista hehkua.

GLP692
L.A. Girl Cosmetics
7,90 €
2,77 € Säästä 65%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Kuvaus

Luminous Glow Skin Illuminator Afterglow antaa kullan hohdetta kasvoille ja vartalolle.

L.A. Girl Luminous Glow Skin Illuminator Afterglow on voidemainen hohdetuote, joka levittyy iholle sulavasti antaen luonnollista ja tervettä hehkua. Voit käyttää korostusväriä niin kasvoille kuin vartalollekin tuomaan aurinkoista hehkua.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GLP692

Tietolomake

Väriperhe
Beige
Käyttöohje

Käytä sellaisenaan kasvoille ja vartalolle, kun haluat luonnollista hehkua, sekoita meikkivoiteen kanssa lisäämään meikkipohjasi valovoimaisuutta ja kuulautta, tai kerrosta tuotetta voimakkaaseen korostamiseen.

Ainesosat
Water, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Vinyl Dimethicone Crosspolymer/Cyclopentsailoxane, PVP, Phenoxyethanol, Ethylhexlglycerin, Disteardimonium Hectorite, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Actate, Panthenol, Disodum EDTA, Fragrance, Tin Oxide, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal. May Contain: Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, 77499).
Arvostelut