Reippaasti väriä sisältävällä L.A. Girl Line Art Matte Eyeliner Cobalt -silmänrajaustussilla loihdit ohuita tai paksuja rajauksia mielesi mukaan. Joustava levityspää on helppokäyttöinen ja takaa onnistuneet rajaukset. Nopeasti kuivuva ja vedenkestävä koostumus on pitkäkestoinen.

GLE714
L.A. Girl Cosmetics
5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
report_problem Viimeiset tuotteet varastossa

Kuvaus

Reippaasti väriä sisältävällä L.A. Girl Line Art Matte Eyeliner Cobalt -silmänrajaustussilla loihdit ohuita tai paksuja rajauksia mielesi mukaan. Joustava levityspää on helppokäyttöinen ja takaa onnistuneet rajaukset. Nopeasti kuivuva ja vedenkestävä koostumus on pitkäkestoinen.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GLE714

Tietolomake

Väriperhe
Sininen
Ainesosat

WATER (AQUA), STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, METHYLPROPANEDIOL, PPG-70 TOCOPHERETH-100, POLOXAMER 407, COCO-GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, AMMONIUM HYDROXIDE, SIMETHICONE, STEARETH-4, BHT, STEARETH-20, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, SORBIC ACID. MAY CONTAIN/ PEUT CONTENIR : IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Arvostelut