Lisää ulottuvuutta lempihuulilookkiisi! Käytä näitä upeita L.A. Girl Gloss Topper -huulikiiltoja sellaisenaan kevyenä kiiltona, tai minkä vaan huulipunan päällä, luoden ihanan hileisen lopputuloksen. Väriä taittavat holografiset pigmentit säteilevät valoa ja lopputulos ei voi olla muuta kuin U-P-E-A! Kiillossa on E-vitamiinia, aloe veraa ja ruusunmarjaöljyä, jotta huulesi ovat hoidetut, pehmeät ja sileät.

Saatavilla neljä kaunista sävyä.

GLG573
L.A. Girl Cosmetics
6,90 €
2,42 € Säästä 65%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Lisää ulottuvuutta lempihuulilookkiisi! L.A. Girl Gloss Topper Kaleidoscope kimaltelee sinisen eri sävyissä. Käytä näitä upeita huulikiiltoja sellaisenaan kevyenä kiiltona, tai minkä vaan huulipunan päällä, luoden ihanan hileisen lopputuloksen.

Väriä taittavat holografiset pigmentit säteilevät valoa ja lopputulos ei voi olla muuta kuin U-P-E-A! Kiillossa on E-vitamiinia, aloe veraa ja ruusunmarjaöljyä, jotta huulesi ovat hoidetut, pehmeät ja sileät. Saatavilla neljä kaunista sävyä.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GLG573

Tietolomake

Väriperhe
Violetti
Ainesosat

Polyisobutene, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Pentaerythrityl Tetraisostearate, Diisostearyl Malate, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Rosa Canina Fruit Oil, Carpylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Arvostelut