Tarkkaa jälkeä piirtävä L.A. Girl Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner Perpetual Purple -rajauskynä sopii käytettäväksi niin silmän sisä- kuin ulkorajauksissa. Sileä geelimäinen koostumus piirtää selkeän ja tarkan rajauksen antaen runsaasti väriä. Kynässä on automaattinen teroitin, jonka ansiosta rajauskynä on aina käyttövalmiina. Säilöntäaineeton. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

GP325
L.A. Girl Cosmetics
5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

L.A. Girl Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner Perpetual Purple -silmänrajauskynä on saatavilla rohkeissa väreissä! Tarkkaa jälkeä piirtävä automaattinen rajauskynä sopii käytettäväksi niin silmän sisä- kuin ulkorajauksissa. Sileä geelimäinen koostumus piirtää selkeän ja tarkan rajauksen antaen runsaasti väriä. Pehmeän koostumuksen ansiosta rajauskynällä on äärimmäisen helppo piirtää tarkkaa viivaa ilman sotkemista tai leviämistä - sopii myös aloittelijalle! Kynässä on automaattinen teroitin, jonka ansiosta rajauskynä on aina käyttövalmiina. Säilöntäaineeton. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GP325

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Violetti
Ainesosat

TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLY (C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYBUTENE, SILICA, SILICA SILYLATE, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX.

MAY CONTAIN/ PEUT CONTENIR : IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA (CI 77019), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), CARMINE (CI 75470).

Arvostelut