Tarkkaa jälkeä piirtävä L.A. Girl Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner Neverending Navy -rajauskynä sopii käytettäväksi niin silmän sisä- kuin ulkorajauksissa. Sileä geelimäinen koostumus piirtää selkeän ja tarkan rajauksen antaen runsaasti väriä. Kynässä on automaattinen teroitin, jonka ansiosta rajauskynä on aina käyttövalmiina. Säilöntäaineeton.

GP324
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

L.A. Girl Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner Neverending Navy -silmänrajauskynä on saatavilla rohkeissa väreissä! Tarkkaa jälkeä piirtävä automaattinen rajauskynä sopii käytettäväksi niin silmän sisä- kuin ulkorajauksissa. Sileä geelimäinen koostumus piirtää selkeän ja tarkan rajauksen antaen runsaasti väriä. Pehmeän koostumuksen ansiosta rajauskynällä on äärimmäisen helppo piirtää tarkkaa viivaa ilman sotkemista tai leviämistä - sopii myös aloitteljalle! Kynässä on automaattinen teroitin, jonka ansiosta rajauskynä on aina käyttövalmiina. Säilöntäaineeton.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GP324

Tietolomake

Väriperhe
Sininen
Ainesosat

TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLY (C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, POLYBUTENE, SILICA SILYLATE, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE.

MAY CONTAIN/ PEUT CONTENIR : IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), BLACK 2 (CI 77266), MICA (CI 77019), ULTRAMARINES (CI 77007), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), CARMINE (CI 75470).

Arvostelut