Tarkkaa jälkeä piirtävä L.A. Girl Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner Continous Charcoal -rajauskynä sopii käytettäväksi niin silmän sisä- kuin ulkorajauksissa. Sileä geelimäinen koostumus piirtää selkeän ja tarkan rajauksen antaen runsaasti väriä. Kynässä on automaattinen teroitin, jonka ansiosta rajauskynä on aina käyttövalmiina. Säilöntäaineeton.

GP322
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

L.A. Girl Ultimate Intense Stay Auto Eyeliner -silmänrajauskynä on saatavilla rohkeissa väreissä! Tarkkaa jälkeä piirtävä automaattinen rajauskynä sopii käytettäväksi niin silmän sisä- kuin ulkorajauksissa. Sileä geelimäinen koostumus piirtää selkeän ja tarkan rajauksen antaen runsaasti väriä. Pehmeän koostumuksen ansiosta rajauskynällä on äärimmäisen helppo piirtää tarkkaa viivaa ilman sotkemista tai leviämistä - sopii myös aloitteljalle! Kynässä on automaattinen teroitin, jonka ansiosta rajauskynä on aina käyttövalmiina. Säilöntäaineeton.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GP322

Tietolomake

Väriperhe
Harmaa
Ainesosat

TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLY (C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, POLYBUTENE, SILICA SILYLATE, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX.

MAY CONTAIN/ PEUT CONTENIR : IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA (CI 77019), ALUMINUM POWDER (CI 77000), ULTRAMARINES (CI 77007), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Arvostelut