Brows on Fleek! Muotoile itsellesi täydellisen siistit ja upeat kulmat. Kermainen & vedenkestävä L.A. Girl Brow Pomade Blonde -kulmaväri on superhelppo levittää, ja kulmasi pysyvät siisteinä koko päivän!

Kuusi imartelevaa sävyä.

GBP361
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

Brows on Fleek! Muotoile itsellesi täydellisen siistit ja upeat kulmat. Kermainen & vedenkestävä kulmaväri on superhelppo levittää, ja kulmasi pysyvät siisteinä koko päivän!

Kuusi imartelevaa sävyä.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GBP361

Tietolomake

Väriperhe
Ruskea
Käyttöohje

Levitä pomade-väri kulmiisi viistopäisellä siveltimellä, ja häivytä ylimääräinen väri kulmakarvaharjalla pois. Tee pieniä karvan näköisiä viivoja, ja täytä kulmien tyhjät kohdat seuraten karvojen kasvusuuntaa. Käytön jälkeen sulje pakkaus hyvin.

Hidasta tuotteen kuivumista ottamalla tuotetta kädellesi pieni nokare, josta voit työstää kulmavärin kulmiisi.

Ainesosat

Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclohexasiloxane, Polyethylene, Mica, Isododecane, Silica, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163).

Arvostelut
Emppu 2020-04-21

Erinomainen

Pidin kovasti koostumuksesta, erittäin riittoisa ja pigmenttinen koostumus. Tällaisten värien kanssa avain on aina kunnollisessa kulmasiveltimessä ja vakaassa kädessä. Väri mätsää hyvin kuvaa, ehkä aavistuksen vaaleampi. Helppoa häivyttää ja pysyy koko päivän kulmilla (myös hikitreenin läpi!) Hinta-laadun suhteen aivan mahtava tuote.