L.A. Girl Gel Eyeliner Raging Purple erittäin pigmenttinen geelirajausväri on todella helppo levittää. Kuivuttuaan rajausväri ei tuhriudu, ja vedenkestävä formula estää haalistumisen ja murenemisen.

Viisi upeaa sävyvaihtoehtoa, joissa kolmella on upea samettinen matta lopputulos, ja kahdella huurteisen hileinen lopputulos.

GEL734
L.A. Girl Cosmetics
Kuvaus

L.A. Girl Gel Eyeliner Raging Purple erittäin pigmenttinen geelirajausväri on todella helppo levittää. Kaunis mattainen tummanliila Raging purple -sävy korostaa upeasti silmien väriä.

Kuivuttuaan rajausväri ei tuhriudu, ja vedenkestävä formula estää haalistumisen ja murenemisen.

Viisi upeaa sävyvaihtoehtoa, joista kolmella on upea samettinen matta lopputulos, ja kahdella huurteisen hileinen lopputulos.

Tuotetiedot
L.A. Girl Cosmetics
GEL734

Tietolomake

Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Violetti
Käyttöohje

Ota pieni määrä rajausväriä tarkalla siveltimellä, ja levitä lähelle ripsien rajaa. Taiteile ohut tai paksu rajaus mieltymystesi mukaan. Ei saa käyttää sisäluomella. Käytön jälkeen sulje pakkaus hyvin, jotta tuote ei kuivu.

Ainesosat

Cyclopentasiloxane, Mica, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Ozokerite, Trimethylsiloxysilicate, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Silica Dimethyl Silylate, Lecithin, Polyhydroxystearic Acid, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Isostearic Acid, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Phenoxyethanol, Polyethylene, Tocopheryl Acetate. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Blue 1 Lake (CI 42090), Manganese Violet (CI 77742)

Arvostelut