Mini Blood Sugar Eyeshadow Palette on hätkähdyttävän upea luomiväripaletti, joka sisältää kahdeksan toinen toistaan upeampaa sävyä. Paletin sävyistä seitsemän on tuttuja alkuperäisestä Blood Sugar -paletista ja lisäksi paletin keskellä on yksi kokonaan uusi sävy, metallinen punainen nimeltään Wisdom. 

2253JSC
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics julkaisee upean synttäriversion ikonisesta Blood Sugar -tuotesarjastaan! Blood Sugar on Conspiracyn ohella Jeffree Starin kaikkien aikojen myydyin luomiväripaletti, ja se vei designillaan ja sisällöllään Jeffreen uran täysin uudelle tasolle vuonna 2018. 

Jeffree Star Cosmetics Mini Blood Sugar Eyeshadow Palette on hätkähdyttävän upea luomiväripaletti, joka sisältää kahdeksan toinen toistaan upeampaa sävyä. Paletin sävyistä seitsemän on tuttuja alkuperäisestä Blood Sugar -paletista ja lisäksi paletin keskellä on yksi kokonaan uusi sävy, metallinen punainen nimeltään Wisdom. Paletin sävyjä voi käyttää yksinään tai yhdistellä niitä keskenään luoden mitä mielikuvituksellisempia lookeja. 

Paletti on vegaaninen ja cruelty free. 

Tuotteen toimitukset alkavat arviolta maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Jos tilauksesi sisältää tämän tuotteen, koko tilaus toimitetaan vasta, kun olemme saaneet tämän tuotteen varastollemme.

Tuotetiedot
2253JSC

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut