Supreme Gloss on Jeffree Starin uusi täyspigmenttinen huulikiilto, joka antaa huulillesi intensiivisen ja upean värin jo yhdellä vedolla. 

2246JSC
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Weirdo on näyttävä musta sävy. Supreme Gloss on Jeffree Starin uusi täyspigmenttinen huulikiilto, joka antaa huulillesi intensiivisen ja upean värin jo yhdellä vedolla. Innovatiivinen, ruusun terälehden muotoinen applikaattori on suunniteltu niin, että se sulkeutuu kun applikaattori vedetään ulos pakkauksesta. Näin se pitää huulikiillon sisällään, joten tuotetta on applikaattorissa runsaasti, etkä joudu ottamaan siihen lisää tuotetta kesken levityksen.

Huulikiillossa on ihana vaniljaleivoksen tuoksu.

Vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
2246JSC

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Musta
Ainesosat
polybutene, triisodecyl trimellitate, hydrogenated polyisobutene, diisostearyl malate, caprylic/capric triglyceride, microcrystalline wax (cera microcristallina), c12-15 alkyl benzoate, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, bis-diglyceryl polyacyladipate-1, silica dimethyl silylate, stearalkonium bentonite, stearalkonium hectorite, mica, propylene carbonate, dicalcium phosphate, flavor (aroma), pentaerythrityl tetra-di-t- butyl hydroxyhydrocinnamate, tocopherol, iron oxides (ci 77499).
Arvostelut
T 2022-07-17

Laatukamaa

Itse koin tämän helppokäyttöiseksi kunhan rajaa huulet alle. Tykkäsin tuoksustakin, jota ei tosiaan huomaa enää levityksen jälkeen. Ei moittimista :)

D K 2021-03-31

Paras musta huulikiilto

+ Hieman läpikuultava, mutta kerrostettavissa jolloin yksinään riittävän peittävä ollakseen musta
+ Kaunis pakkaus
+ Nätti kiilto
+ Ei ole liian tahmea (huulet eivät tarraa toisiinsa kiinni)
+ Syömistestin jälkeen huulet ovat vielä etäisesti mustat, eikä tuote ole levinnyt
+ Pysyy melko hyvin paikoillaan koko päivän, vähän lisäilin pitkin päivää sisäpinnalle
+ Aika helppo poistaa (käytin meikinpoisto/puhdistusliinaa)

- Aplikaattori on uniikki mutta itse koin sen todella hankalaksi, tuotetta tulee tosi paljon kerralla aplikaattorissa olevan "taskun" takia ja huulilta menee helposti yli hankalan aplikaattorin muodon takia
- Epämiellyttävä tuoksu, kuvailisin sitä erittäin makeaksi kinuskiksi jossa kuitenkin vähän maalimainen tuoksu, häviää kuitenkin huulilla eikä sitä laiton jälkeen enää huomaa

  • 2 / 2 koki tämän arvostelun hyödylliseksi.