Supreme Gloss on Jeffree Starin uusi täyspigmenttinen huulikiilto, joka antaa huulillesi intensiivisen ja upean värin jo yhdellä vedolla.

2235JSC
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Supreme Gloss on Jeffree Starin uusi täyspigmenttinen huulikiilto, joka antaa huulillesi intensiivisen ja upean värin jo yhdellä vedolla. Innovatiivinen, ruusun terälehden muotoinen applikaattori on suunniteltu niin, että se sulkeutuu kun applikaattori vedetään ulos pakkauksesta. Näin se pitää huulikiillon sisällään, joten tuotetta on applikaattorissa runsaasti, etkä joudu ottamaan siihen lisää tuotetta kesken levityksen.

Huulikiillossa on ihana vaniljaleivoksen tuoksu.

Vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
2235JSC

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Nude
Arvostelut
Satu T 2021-03-26

Superpigmenttinen huulikiilto

Todella pigmenttinen huulikiilto, tavallaan huulipunan ja kiillon yhdistelmä. Ei kuivata huulia vaan tuntuu kosteuttavalta. Sävykin oli itselleni aivan nappivalinta, sellainen pinkihkö neutraali.

Anne R 2021-03-16

Ihana

Hyvä tuote, ei kuivata huulia. Sävy oli itselleni juuri oikean sävyinen (malvaan vivahtava) nude, ei siis ruskea eikä myöskään pinkki. Tuotteessa on aika makea tuoksu, mutta huulilla tämä ei maistu miltään, eli sopii myös niille jotka eivät halua voimakkaan hajuisia/makuisia meikkejä.

Mari H 2021-02-12

Huulikiilto

Tämä tuote on pakkausta myöten täydellinen. Huulikiilto on erittäin pigmenttinen, ei tahmaa ja tuntuu kosteuttavalta. Väri oli kaunis ja tuote ylitti odotukseni! ❤️ Erittäin riittoisaa ja yhdellä sivellyksellä huulet peittyivät täysin kiillosta. 10/10 ????