Taianomaisen hohtava ja huurtava Liquid Frost on nestemäinen korostustuote, joka saa ihon säteilemään kuin majakka pimeydessä! Liquid Frost on erityisen pigmenttinen! (Vinkki: Voidaan käyttää kasvoilla, silmämeikissä ja vartalolla, pieni määrä riittää pitkälle)

80003
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Ice Queen on huurteisen pinkin ja violetin sekoitus. Taianomaisen hohtava ja huurtava Liquid Frost on nestemäinen korostustuote, joka saa ihon säteilemään kuin majakka pimeydessä!

Nestemäisessä koostumuksessa yhdistyvät metallin viileä hohde sekä valoa eri lailla heijastavat glitterit, jotka yhdessä muodostavat hohtavan huurteisen ja erittäin intensiivisen hehkun.

Kuivuu iholla nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. Kimaltava koostumus sopii sekä kasvojen että vartalon ihon korostamiseen. 100% vegaaninen.

Tuotetiedot
80003

Tietolomake

Väriperhe
Pinkki
Arvostelut
Linda 2018-09-10

Loistava highlighter

Todella pigmenttinen tuote. Ei tarvitse kovin paljon tuotetta ottaa luodakseen todella näyttävän lopputuloksen. Nestemäisyytensä vuoksi kiinnitin vielä puuterilla highlighterin paikoilleen. Tuote pysyy hyvin kasvoilla koko illan ja saa varmasti katseet kääntämään. Suositteleb ehdottomasti ja itse ostan jatkossa myös muitakin highlight tuotteita samalta brändiltä!

Eva La Red 2018-09-02

Upea

Ihana vaaleanpunainen joka vivahtaa hieman violettiin. Yllättävän iso purkki. Erittäin pigmenttinen ja ekalla kerralla otin liikaa kun en tajunnut kuinka vähän tätä tarvitaan. Tässä hieman hankala pipettisysteemi jolla vaikea saada pientä määrää. Ehkä silti sen oppii jossain vaiheessa. Tilasin eri sävyisen ja sitä odotan myös innolla.