Pehmeä ja ultra hienojakoinen Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder  -irtopuuteri häivyttää ihon virheitä antaen samettisen pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. Ylellinen puuteri on luotu asettamaan meikki paikoilleen ja pitämään meikin paikoillaan koko päivän, samalla häivyttäen ihohuokosia ja hienoja juonteita. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

200008
Jeffree Star Cosmetics
23,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

 Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuterin avulla viimeistelet ihosta virheettömän! Pehmeä ja ultra hienojakoinen irtopuuteri häivyttää ihon virheitä luoden samettisen pehmeän ja tasaisen lopputuloksen. Ylellinen puuteri on luotu asettamaan meikki paikoilleen ja pitämään meikin paikoillaan koko päivän, samalla häivyttäen ihohuokosia ja hienoja juonteita. Rasvoittuvalle iholle puuteria voi lisätä tarvittaessa pitkin päivää pienellä puuterisiveltimellä.

Tranculent -sävy sopii erittäin vaalealle ja vaalealle iholle, jossa on neutraali pohjasävy. Sopii parhaiten ihon korostamiseen vaaleilla ihosävyillä.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
200008

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Levitä irtopuuteria joko kostealla meikkisienellä tai tiheällä puuterisiveltimellä. Lisää puuteria runsaasti silmien alusille, nenän molemmin puolin, otsan keskelle ja hymyjuonteisiin kiinnittääksesi meikin paikoilleen. Näin meikki ei pääse karkaamaan ei toivotuille alueille.

Creasing who? Can’t relate.

Baking – Näin leivot puuterin kasvoillesi

Painele puuteria paksulti, mutta kevyin ottein kasvoille ja huomaat, kuinka puuteri sulautuu ihollesi. Anna puuterin olla paikoillaan 5 minuuttia, jonka jälkeen voit häivyttää ylimääräisen puuterin kasvoille käyttäen isoa puuterisivellintä. Lopputulos on kauniin tasainen, virheetön, mattainen ja kestävä.

Jos sinulla ei ole aikaa leipomiselle, levitä puuteria kasvoille kevyesti isolla puuterisiveltimellä. Lisää myös poskipäiden varjostuksen alapuolelle, jolloin saat tehostettua kasvojen muotoja vieläkin vahvemmin.

Ainesosat

Mica, Talc, Silica, Boron Nitride, Kaolin Polylactic Acid, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Caprylate, Methicone, Maltol, Polyquaternium-80, Didecyldimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate

Arvostelut
Taru 2019-04-28

Blurraava irtopuuteri

Ekojen käyttökertojen perusteella riittoisa ja todella hienojakoinen puuteri! Blurraa ihon virheitä ja kiinnittää hyvin meikkivoiteen ja peitevoiteen!
Pakkauksesta tosi helppo annostella oikea määrä tuotetta, yhtään ei mene hukkaan! Tykkään!