10 superpigmenttistä luomiväriä

10001
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Kymmenen leuat auki loksauttavaa luomivärivsävyä, jotka taatusti huomataan! Androgyny-luomiväripaletti on Jeffree Starin versio ”neutraaleista” väreistä. Täydellisen mattaisilla sekä hohtavan metallisilla sävyillä on mahdollista luoda loputtomasti erilaisia meikkityylejä. Kaikki sävyt ovat superpigmenttisiä ja unelmapehmeästi häivytettävissä. 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti.

Tuotetiedot
10001

Tietolomake

Väriperhe
Moniväri
Käyttöohje

Levitä silmäluomille luomivärisiveltimellä. Käytä luomivärin pohjustusvoidetta, kun haluat intensiivisen lopputuloksen.

Arvostelut
2020-02-10

Kokonaisuutena todella hyvä paletti. Monipuolinen.

+ Suuriosa näistä sävyistä on tosi hyviä sävyiltään ja osaa en ole edes vielä käyttänyt. Yllätys-suosikki sävy koko paletilta on: Poison. Se saa vihreät silmäni loistamaan. Muutenkin näyttää törkeän upealta. Erityisesti mustan jonkunmuun luomivärin kanssa.

+ Androgyynihenkiselle aivan täydellinen luomiväripaletti. Paletissa on aika selvä jako värin välillä.

+ Paletissa on sellaisia sävyjä myös joita yhdistelemällä myös voi helposti myös arkena käyttää.

+ Paletti on aika monipuolinen sävyiltään. Värit sopivat keskenään todella hyvin.

- Välillä paletti voi tuntua tosi oudolta joidenkin sävyjen kohdalla, mutta se kertoo myös siitä, että ovat omalla tavallaan näyttäviä sävyjä.

2018-11-04

paras paletti

siniset sävyt eivät ole ihan niin tasaisia kuin kaikki muut sävyt paletissa ja vihreä sävy ei ole niin vihreä kasvoilla kun paletissa mutta se voi olla myös hyvä puoli. kaikki sävyt ovat olleet huomattavassa käytössä mutta safe word on ainoa josta tähtikuvio on jo kulunut, sillä se sopii myös poskille.

NeeLa 2017-12-27

Rakastan tätä palettia !

Uskomattomat pigmentit ! Hyvin saa blenaduttua värejä. Kaikki värit todellakin tulevat käyttöön, eivät ole liian övereitä. Sävyt sopivat hyvin keskenään. En normaalisti käytä arkena luomivärejä, mutta nyt olen jo yli viikon ajan käyttänyt päivittäin, koska nää luomivärit on vaan niin täydellisen värisiä ! Luomiväri ''napit'' isoja ja riittävät varmasti pitkäksi ajaksi ! I love it ! <3

2017-10-23

Sickening

Kaikki kehuvat tätä palettia todella, todella paljon ja ihan syystäkin! Pigmenttiä löytyy niin matta- kuin metallisävyistäkin. Ainoa pieni miinus on mattasävyjen fallout - sitä tulee melko paljon. Annoin silti 5 tähteä koska tiedän, että loistavaa pigmenttiä _ei_ saa ilman fallouttia. Rakastan tätä palettia ja sävy Androgyny on oma suosikkini.

2017-04-08

Edeltäjäänsä parempi

Paletin sävyissä loistava pigmentti ja pysyvyys. Kaikki sävyt ovat tasaisen hyviä, toisin kuin edeltäjässään, jossa sävyjen laatu vaihteli. Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa niin olisin kaivannut jonkun vaalean sävyn pohjustukseen/kulmaluulle. Lisäksi voimakkaat sinisen ja vihreän sävyt ovat minun makuuni melko haasteellisia värejä käyttää.

2017-03-23

Huippu pigmentti ja loistavat sävyt

Androgynyssa on huippu sävyt, jotka häivyttyvät nätisti. Paletin sävyjä on myös helppo yhdistellä, ja tällä upealla paletilla saat tehtyä hyvin sekä päivä, että iltaan sopivan lookin! Pannut ovat myös isommat kuin monissa muissa paleteissa, joten todellakin saat rahallesi vastinetta! SUOSITTELEN!