Nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton ja gluteeniton.

11007
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Clout on metallinhohtoinen laventelinen versio Thirst Trap -sävystä. Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulilakka. Samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton ja gluteeniton. Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
11007

Tietolomake

Väriperhe
Metallinen
Violetti
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Arvostelut
nyms 2020-08-18

läpinäkyvämpi kuin kuvassa

tuote on laadukas ja pysyvä, mutta tulos on läpinäkyvämpi ja haaleampi kuin kuvassa, jos tuotetta laittaa vain yhden kerroksen. Kerrostamalla saa varmaan tuon näköiseksi, mutta ite tykkään jopa siitä haaleammasta, ei ole silloin noin violetti vaan enemmän hopeahko.