Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

40021
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

 Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40021

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Punainen
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Hydrogen Dimethicone, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Red 7 Lake (Cl 15850:1), Red 30 Lake (Cl 73360), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090), Red 28 Lake (Cl 45410)

Arvostelut
Anne 2020-01-22

Täydellinen

Todella ihana huulipuna! Levittyy helposti, kuivuu ihanan mataksi ja kuitenkin saa poistettua helposti, eikä värjää huulia.

Sandra Malinen 2019-02-12

Täydellinen punainen

Aivan ihana! Olen vierastanut punaisia huulipunia mutta tämä on aivan 10/10.

Laatu taattua jeffreetä, täydellinen nestemäinen koostumus joka helppo levittää eikä tunnu huulilla.

Sävy on hitusen kylmän puolelle menevä, ihana verenpunainen.

Sonja 2018-10-04

Täydellinen punainen

Aivan upea puna. Sävy on täydellinen, klassinen punainen ja laatu on tietysti kohdallaan. Levittyy hyvin, ei kuivata huulia eikä leviä mihinkään.

2017-11-21

Hyvä

Tämä on tosiaan kirkkaan punainen. Vaatii sävynsä vuoksi huulipuniin tottumattomilta varmasti tottuttelua, mutta pysyvyys ja levittyvyys on taattua Jeffree star- laatua.

2017-04-21

Upea punainen!

Tosi peittävä ja pysyvä. Pystyy hyvin korjaamaan ja kerrostamaaan toisen kerroksen vaikka päälle eikä jää tahmaseksi tai paakkuiseksi.