Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick on nopeasti kuivuva, nestemäinen huulipuna samettisella koostumuksella. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

40048
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna. Delicious sävyltään herkullisen suklaanruskea. Nopeasti kuivuva, samettinen koostumus loihtii täydellisen huulimeikin minuuteissa! Väri on kosteana hieman kuultava, mutta kuivuu mattaiseksi. Superkestävä koostumus pysyy huulissa pitkään, eikä pelkää pientä pussailua! Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

 Ravista huolellisesti ennen käyttöä.

Tuotetiedot
40048

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Ruskea
Käyttöohje

Ravista voimakkaasti ennen jokaista käyttökertaa. Levitä ohut kerros huuliin ja anna kuivua minuutin ajan. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Vältä öljyisiä ruokia, jos haluat huulimeikistä entistä kestävämmän. Poista huulipuna huulilta huulikuorinnalla tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella.

Ainesosat

Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Kaolin, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Hydrogen Dimethicone, Propylene Carbonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Red 7 Lake (Cl 15850:1), Red 30 Lake (Cl 73360), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090), Red 28 Lake (Cl 45410)

Arvostelut
Lunedi 2019-01-07

Ei ihan sitä, mitä odotin.

Putkilo ei ollut ihan täynnä kun avasin sen, mikä oli outoa tämän tuotemerkin tuotteelle. Väriä joutui laittamaan pari kerrosta, että sen sai asettumaan kauniisti huulille. Testasin väriä monenlaisessa valossa, joissa toisissa väri oli jopa vihertävän ruskea, joskus harmaan ruskea ja toisissa enemmän maksaan vivahtava. Kuvan väri ei mielestäni ole ihan samaa kuin se todellisuudessa on.

2018-06-20

Enemmänkin rusehtavan violetti

Yllätyksenä tuli, että sävy todellakin on enemmän violetti rusehtavalla säväyksellä kuin ruskea. Se ei sinänsä minua haittaa, tuli yllätyksenä että tällainen violetti sävy voi sopia minulle kun en ole aiemmin kokeillut. Yksi uusi suosikki!
Muihin veloureihin verrattuna tätä täytyy laittaa ainakin itselläni kaksi kerrosta jotta saa varmasti tasaisen peittävän. Sävy on kuitenkin todella mielenkiintoinen ja sopivan tumma ja kylmä näin kalpeaihoiselle!

2018-03-27

" This is a deep, grey based mauve shade. " - Aika jees tummempi

Tuote ei siis suoranaisesti ole vain suklaanruskea, vaan enempi voisi sanoa, että rusehtava, jossa on ns. luumumaista sävyä, joka tekee väristä kylmemmän. Koostumus oli selvästi paksumpaa kuin aikasemmat ostamat Jeffree huulivärit, mutta huulilla tuote ei mitenkään moitittava. Ekaa kertaa huomasin tosin, että kun otin tuotteen pakkauksesta.. niin näytti, että putkilo ei ollut aivan täynnä. Mitään muuta moitittavaa ei ole. Värisävy täydellinen, kun haluaa laittaa jotain tummempaa sävyä huuliin, mutta ei kuitenkaan pikimustaa. Yllättävän kaunis väri myöskin ja tietyllä tavalla erikoinenkin, mistä pidän.

2017-11-23

A solid 5/5

Beautiful color, even coverage and opaque application, is easily removed with oil-based makeup remover. This means, that it will need re-application after eating, especially oily food. On my skintone, it is very similar to Scorpio, but with a more brownish hue as opposed to purple. I would suggest that you only need one of them, because they are quite similar.