Jeffree Star Cosmetics The Gloss on kuultava huulikiilto, joka saa huulesi näyttämään kiiltäviltä ja täyteläisiltä. Miedosti vaniljaleivokselle tuoksuva The Gloss ei makeasta tuoksustaan huolimatta jätä huulia tahmeiksi vaan täydellisen herkullisiksi. Huulikiiltoa voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä lempihuulipunan kanssa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

400008
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics The Gloss on kuultava huulikiilto, joka saa huulesi näyttämään kiiltäviltä ja täyteläisiltä. Shockwave on sävyltään lämpimän kimaltava. Miedosti vaniljaleivokselle tuoksuva The Gloss ei makeasta tuoksustaan huolimatta jätä huulia tahmeiksi vaan täydellisen herkullisiksi. Huulikiiltoa voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä lempihuulipunan kanssa. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
400008

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Väriperhe
Metallinen
Käyttöohje

Käytä huulikiiltoa sellaisenaan tai suosikkihuulipunasi päällä antamaan kiiltoa, säihkettä ja täyteläisyyttä.

Ainesosat

POLYBUTENE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, GLYCERYL TRIBEHENATE/ISOSTEARATE/EICOSANDIOATE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SILICA, STEARALKONIUM BENTONITE, DICALCIUM PHOSPHATE, ETHYL VANILLIN, PROPYLENE CARBONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, MICA, TIN OXIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491).

Arvostelut