Huulien kuorinta-aine

50002
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Spearmint on raikkaan makoisa makuyhdistelmä, joka saa huulesi pehmeimmiksi hetkessä! Velour Lip Scrub on sokeripohjainen huulien kuorinta-aine. Huumavan tuoksuinen kuorinta poistaa huulilta kuivan ihosolukon, tekee huulista vastustamattoman pehmeät ja parantaa huulituotteiden levittyvyyttä. Voit käyttää huulikuorintaa myös kestävän huulipunan poistamiseen.

Velour Lip Scurb on vegaaninen, parabeeniton, gluteeniton sekä valmistettu eläinkokeettomasti.

Tuotetiedot
50002

Tietolomake

Väriperhe
Vihreä
Käyttöohje

Levitä pieni määrä kuorinta-ainetta huulille ja hiero hetken aikaa pyörivin liikkein. Nuole ylimääräinen pois (kyllä, sokeripohjainen kuorinta-aine on syötävää!) tai pyyhi pois paperilla.

Arvostelut
2018-03-20

Tuotekuvauksen mukainen!

Rakastuin tähän tuotteeseen välittömästi. Ihanan tuoksuinen, eikä ollenkaan keinotekoisen makuinen. Minulla on todella kuivat huulet ja tämä teki niistä pehmeät ja sileät. Minusta tuli tämän tuotteen fani. Pakkaus on myös iso, joten uskon sen olevan riittoisa.

2017-06-03

Hyvä ja riittoisa!

Riittoisa ja ihanan kuoriva tuote. Poistaa kuivan ihon helposti. On aika kuorivaa, joten ehkä ihan joka päivä en tällä kuorisi huulia. Mutta kuorisin tällä etenkin talvella kun omat huulet rohtuu ja silloin kun haluan laittaa tummaa tai mattahuulipunaa. Suosittelen!
Tuoksuu ihan minttukaakaolta, ei lainkaan teolliselta!