Candy Apple Drip on nimensä mukaan omenainen ja makoisa vihreän huurteinen sävy. Supreme Frost on Jeffree Star Cosmeticsin uusin higlighter-linja täysin uudella koostumuksella. Tässä korostusvärissä yhdistyy geelimäinen levittyvyys, intensiivinen metallinhohto ja glitterin säkenöivä valovoimaisuus, jotka yhdessä muodostavat täysin uudenlaisen highlighterhybridin. Supreme Frost säkenöi kasvoilla kosteana kuin pimeässä hohtava kiiltomato, joka säkenöi avaruuteen asti. Shine on baby! Levitä sormin, siveltimellä tai meikkisienellä. Palattu upeaan vaaleanpunaiseen kromipakkaukseen. 100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Talkiton, parabeeniton ja gluteeniton. 8g.

500016
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Candy Apple Drip on nimensä mukaan omenainen ja makoisa vihreän huurteinen sävy. Supreme Frost on Jeffree Star Cosmeticsin uusin higlighter-linja täysin uudella koostumuksella. Tässä korostusvärissä yhdistyy geelimäinen levittyvyys, intensiivinen metallinhohto ja glitterin säkenöivä valovoimaisuus, jotka yhdessä muodostavat täysin uudenlaisen highlighterhybridin. Supreme Frost säkenöi kasvoilla kosteana kuin pimeässä hohtava kiiltomato, joka säkenöi avaruuteen asti. Shine on baby!

 

Levitä sormin, siveltimellä tai meikkisienellä. Palattu upeaan vaaleanpunaiseen kromipakkaukseen.

100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Talkiton, parabeeniton ja gluteeniton. 8g.

Tuotetiedot
500016

Tietolomake

Väriperhe
Vihreä
Käyttöohje

Levitä kasvoille tai vartalolle niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Levitä siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kuiva puuteri tekee lopputuloksesta ohuemman ja kevyemmän, kostealla applikaattorilla levitetty puuteri näkyy voimakkaammin.

Arvostelut