Jeffree Star Cosmetics  Magic Star Concealer -peiteaine on kuin taikasana kasvoillesi. Samettinen peiteaine levittyy unelman pehmeästi tasoittaen ihoa. Kestävä lopputulos pysyy virheettömänä koko päivän. Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

300032
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Jeffree Star Cosmetics Magic Star Concealer -peiteaine on kuin taikasana kasvoillesi. Samettinen peiteaine levittyy unelman pehmeästi tasoittaen ihoa. Kestävä lopputulos pysyy virheettömänä koko päivän. Peiteaine sopii punaisuuden neutralisoimiseen ja näppyjen peittoon. Lopputuloksena tasainen. Nestemäinen koostumus on peittävä, eikä kuivata ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytä punertaville alueille ennen meikkivoiteen levittämistä.

Tuote on 100 % vegaaninen ja cruelty free.

Tuotetiedot
300032

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Väriperhe
Vihreä
Käyttöohje

Annostele peiteainetta kasvoille suoraan pakkauksen aplikaattorilla. Lisää tarvittaviin kohtiin kasvoilla esim. tummille silmänalusille, nenän varteen, näppylöihin tai muille lisäpeittoa tarvitseviin kohtiin. Painele ja häivytä tuote paikoilleen peiteainesiveltimellä tai meikkisienellä.

Ainesosat

Water, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide (CI 77891), Butylene Glycol, Mica (CI 77019), Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Chromium Oxide Greens (CI 77288), Cyclohexasiloxane, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, PEG-10 Dimethicone, Polymethyl Methacrylate, Methyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Trimethylsiloxysilicate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Iron Oxides (CI 77492),Triethoxycaprylylsilane, Glyceryl Tribehenate/Isostearate/Eicosandioate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Tribehenin, Carnosine, Dipalmitoyl Hydroxyproline

Arvostelut
2019-05-20

Käyttö vaatii taitoa

Todella pigmenttinen, käyttäminen vaatii taitoa ja/tai todella peittävän meikkivoiteen jotta vihreä ei näy meikkipohjan lävitse. Tuotetta tulee todella riittoisasti pullosta aplikaattoriin, voi olla haastavaa saada sopiva määrä tuotetta jos punoitusta on vain pienellä alueella. Pigmenttisyydestä ja aplikaattorista iso plussa, hieman miinusta vaikeakäyttöisyydestä jos ei ole "pro" meikkaaja.