Magic Star Concealer -peiteaine on kuin taikasana kasvoillesi. Samettinen peiteaine levittyy unelman pehmeästi tasoittaen ihoa. Kestävä lopputulos pysyy virheettömänä koko päivän.

300032
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Vihreä sävy neutralisoi punaisuutta. Magic Star Concealer -peiteaine on kuin taikasana kasvoillesi. Samettinen peiteaine levittyy unelman pehmeästi tasoittaen ihoa. Kestävä lopputulos pysyy virheettömänä koko päivän.

Peiteaine sopii punaisuuden neutralisoimiseen ja näppyjen peittoon. Lopputuloksena tasainen. Nestemäinen koostumus on peittävä, eikä kuivata ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytä punertaville alueille ennen meikkivoiteen levittämistä

Tuotetiedot
300032

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Väriperhe
Vihreä
Arvostelut
2019-05-20

Käyttö vaatii taitoa

Todella pigmenttinen, käyttäminen vaatii taitoa ja/tai todella peittävän meikkivoiteen jotta vihreä ei näy meikkipohjan lävitse. Tuotetta tulee todella riittoisasti pullosta aplikaattoriin, voi olla haastavaa saada sopiva määrä tuotetta jos punoitusta on vain pienellä alueella. Pigmenttisyydestä ja aplikaattorista iso plussa, hieman miinusta vaikeakäyttöisyydestä jos ei ole "pro" meikkaaja.