Magic Star Concealer -peiteaine on kuin taikasana kasvoillesi. Samettinen peiteaine levittyy unelman pehmeästi tasoittaen ihoa. Kestävä lopputulos pysyy virheettömänä koko päivän.

300008
Jeffree Star Cosmetics
Kuvaus

Light/Medium - vaalealle/keskivaalealle iholle, jossa neutraalipohjainen sävy. Magic Star Concealer -peiteaine on kuin taikasana kasvoillesi. Samettinen peiteaine levittyy unelman pehmeästi tasoittaen ihoa. Kestävä lopputulos pysyy virheettömänä koko päivän.

Peiteaine sopii kasvojen korostamiseen, tummien silmänalusten ja näppyjen peittoon, ihon pienien virheiden korjailuun ja tasoittamaan ihon sävyeroja. Lopputuloksena tasainen ja virheetön iho. Nestemäinen koostumus on peittävä, eikä kuivata ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
300008

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Väriperhe
Beige
Arvostelut
2019-06-21

Uusi lempipeitevoiteeni

Todella helppo levittää ja peittävyys kahdella kerroksella erinomainen. Tulee jopa hiukan photoshopattu olo kun tätä käyttää :D

Nella 2019-05-16

Kannattaa kokeilla

Sanotaan olevan full coverage ja non-creasing mutta ei ollut kumpaakaan minulla. On kuitenkin parempi kuin muut, joita olen käyttänyt ja minulla on enemmän öljyisempi iho, joka saattaa olla syynä. Ei mielestäni kylläkään voisi peittää tatuointeja niinkuin väitettiin. En sano, että on huono mutta olen silti hieman pettynyt.