Herman's Professionalin uusin perheenjäsen on täällä! Amelia Aqua Blue on Välimeren inspiroima akvamariinin sininen suoraväri, jota monet ovat odottaneet.

6438278930417
Kuvaus

Herman's Professionalin uusin perheenjäsen on täällä! Amelia Aqua Blue on Välimeren inspiroima akvamariinin sininen suoraväri, jota monet ovat odottaneet.

Herman’s Amazing hiusvärisarja sisältää 29 eri sävyä ja Blanc Blanche -tonerin, jotka ovat käyttövalmiita suoraan purkista.

Herman’s Amazing semi-permanent shokkihiusvärit ovat kampaamotasoisia ja 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Hiusvärit ovat kirkkaita hoitoainepohjaisia suoravärejä, eivätkä ne sisällä ammoniakkia.

Herman`s Amazingin värit ovat suunniteltu Suomessa ja valmistettu Hollannissa perheyrityksen johtamassa tuotantolaitoksessa. Värit pysyvät hiuksissa noin 8-12 pesua, riippuen hiuspohjasta ja hiusten sävystä. Vaalennusaineen/värinpoiston käyttäminen ennen värjäystä on suositeltavaa. Näin suoraväri tarttuu parhaiten hiukseesi ja kestää pidempään.

Tuotanto on ECO-ystävällistä.

Tuotetiedot
6438278930417

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Väriperhe
Sininen
Käyttöohje
Herman’s Amazing suoraväri,vaalennus ja värinpoisto -setti voivat aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Tee suortuvatesti aina 48 tuntia ennen hiusten värjäystä. Pidä suojahansikkaita kun levität Herman’s Amazing suoraväriä- tai Herman’s Amazing vaalennusainetta hiuksiisi. Vältä ihokosketusta Herman’s Amazing vaalennus ja värinpoisto - tuotteiden kanssa. Levitä suoraväri vastapestyihin, hoitoaineettomiin ja kuiviin/pyyhekuiviin hiuksiin. Anna värin vaikuttaa 60-90 minuuttia. Pidempi vaikutusaika takaa intensiivisemmän värin. Huuhtele lopuksi hiukset huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Väri pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua, riippuen hiuspohjasta ja hiusten sävystä. Värin mukana tulee käyttöohjeet (suomeksi,englanniksi, ruotsiksi). Väri säilyy avatussa purkissa noin vuoden avaamisen jälkeen.
Ainesosat
Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Citric Acid, Phenoxyethanol, HC Blue No. 15, Methylparaben, Basic Blue 124, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Basic Yellow 40.
Arvostelut

Voisit tykätä myös