Hiusten värjäyssetti, jonka avulla hiusten värjääminen kotona on helppoa! Sopii kaikille hiusväreille. Setti sisältää värikupin, värisivellin/kampa ja käsineet.

hermansetti
3,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Herman's Amazing Hiusten Värjäyssetti on täydellinen setti avuksi hiusten värjäämiseen! Sopii kaikille hiusväreille. Setti sisältää värikupin, värisivellin/kamman ja käsineet.

Pese välineet vedellä jokaisen käytön jälkeen.

Tuotetiedot
hermansetti
Käyttöohje

Turvallisuus! Suorita allergiatesti ennen värin käyttöä. Testaa suoraväriä ennen käyttöä pienelle ihoalueelle ja anna vaikuttaa 30 minuuttia. Pese väri pois iholta. Iholle jää värillinen alue. Mikäli värjäyksen aikana tai sen jälkeen iholla ilmenee ärsytystä (kirvelyä, poltetta, ihottumaa, punoitusta tai turvotusta), älä käytä hiusväriä. Mikäli allergisia reaktioita ei ilmene 48 tunnin sisällä kokeilusta, voit vapaasti käyttää hiusväriä. Mikäli oireita ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin. Testaa myös hiuksiin! Suosittelemme aina tekemään hiusraita-testin ennen koko pään värjäämistä, jotta lopputulos on haluttu. Pese hiukset, älä käytä hoitoainetta. Lisää puhtaaseen, pyyhekuivaan tai kuivaan hiusosioon hieman väriä. Levitä väri huolellisesti. Vaikutusaika noin 30 minuuttia. Huuhtele väri osiosta ja kuivaa, niin näet lopputuloksen! Värin lopputulokseen vaikuttavat pohjavärin sävyt. Tummemmissa kohdissa väri on tummempi kuin vaaleammissa. Ennen värin käyttöä suositellaan vaalentamaan hiukset, jolloin lopputuloksesta tulee varminten oikean värinen. Mitä vaaleammat hiukset, sitä kirkkaampi lopputulos. Suosittelemme vaalentamaan hiukset tarvittaessa ammattilaisella, jonka jälkeen hiusten värjääminen suoraväreillä on helppoa. Värjääminen. Levitä suoraväri pestyyn, hoitoaineettomaan ja pyyhekuivaan, tai kuivaan tukkaan. Käytä suojakäsineitä! Anna värin vaikuttaa 15-30 minuuttia. Huuhtele väri pois runsaalla vedellä. Pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua hiuslaadusta riippuen. Värin pysyvyyteen vaikuttavat monet asiat, ja värin kesto on usein henkilökohtaista. Värin pysyvyyteen vaikuttavat hiuksen laatu, aikaisemmat käsittelyt, hiustuotteet, pesuväli ja kuinka vahvasti väri on ensimmäisellä värjäyskerralla tarttunut. Värin pysymistä edesauttaa, kun: -hiuksia pestessä käytetään viileää vettä. Viileä vesi pitää hiuksen rakenteen kiinni ja väri säilyy pidempään. -hiukset pestään värihiusten shampoolla. -hiukset suojataan saunassa pyyhkeellä. -hiukset suojataan uimahallissa kloorivedeltä, joka kuluttaa hiusväriä. Väri pysyy hyvänä ja kirkkaana, kun käytät suoraväriä ajoittain hoitoaneena hiustenpesun yhteydessä. Näin saat helposti lisättyä väriä sitä mukaa, kun se on kulunut. Voit laittaa hiusväriä sellaisenaan tai sekoittaa sitä hoitoaineeseen.

Ainesosat

Water, cetearyl alchohol, distearoylethyl hydroxyethylmonium methossulfate, styrene/vp copolymer, ceteareth -20, citrid acid, phenoxyethanol, methylparaben, sorbic acid, propylparaben

Arvostelut