Geisha Shaver Shave Soap Hajusteeton Sheivaussaippua 80g

Geisha Shave Soap on täysin luonnollinen ja vegaaninen sheivaussaippua, joka valmistetaan Suomessa käsin. Hajusteeton sheivaussaippua sopii erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle sekä intiimialueen sheivaukseen.

H07977
Geisha Shaver
19,90 €
Sisältää alv:n
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Geisha Shave Soap on täysin luonnollinen ja vegaaninen sheivaussaippua, joka valmistetaan Suomessa käsin. Hajusteeton sheivaussaippua sopii erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle sekä intiimialueen sheivaukseen. Kosteuttava sheivaussaippua takaa ihoystävällisen sheivaskokemuksen ja ilman ihoärsytystä tai punoitusta. Sheivaussaippua pehmentää karvoja ja tekee ihosta liukkaan, jotta sheivaaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Sopii koko vartalon karvanpoistoon. Ekologinen vaihtoehto ponnepulloissa myytäviin sheivausvaahtoihin verrattuna! Hajusteeton. Vegaaninen. Käyttö: Ota pieni määrä saippuaa purkista ja vaahdota kosteilla käsillä. Levitä halutuille alueille. Vältä veden joutumista purkkiin.

Tuotetiedot
Geisha Shaver
H07977
Käyttöohje

Iho kannattaa valmistella sheivaamista varten. Lämmin suihku tai sauna pehmentää ihon ja ihokarvat ennen ajamista.

Käytä sheivaamiseen kosteuttavaa ja mietoa sheivaussaippuaa punaisten näppyjen ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Etsi oikea ajokulma (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua omalla painollaan. Käytä aina terävää terää. Höylää voi käyttää koko kropan karvanpoistoon.

Rauhoita iho sheivaamisen jälkeen ihoa kosteuttavalla after shave -voiteella, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Ainesosat

Potassium Stearate, Potassium Cocoate, Aqua, Glycerin, Potassium Butyrospermum Parkii Butterate, Potassium Cacao Butterate

Arvostelut