Aloe vera saippua sisältää luomu aloe veraa sekä aromaterapeuttisia ylang ylang- ja patsuliöljyjä, jotka rentouttavat mieltä ja hoitavat ihoa. Faith in Naturen perinteiset kasvisaippuat puhdistavat ihon kuivattamatta sitä ja sopivat herkällekin iholle. Palasaippuat sisältävät tarkoin valitun yhdistelmän aromaterapeuttisia öljyjä ja hoitavia kasveja eivätkä ne sisällä keinotekoisia tuoksuja, väri- tai säilöntäaineita. Saippuat ovat biohajoavia ja ne on pakattu kierrätyspahviin.

FIN0110106
Faith in Nature
Kuvaus

Faith in Nature Aloe vera -saippuapala sisältää luonnonmukaista aloe veraa sekä aromaterapeuttisia ylang ylang- ja patsuliöljyjä, jotka rentouttavat mieltä ja hoitavat ihoa. Faith in Naturen perinteiset kasvisaippuat puhdistavat ihon kuivattamatta sitä ja sopivat herkällekin iholle. Palasaippuat sisältävät tarkoin valitun yhdistelmän aromaterapeuttisia öljyjä ja hoitavia kasveja eivätkä ne sisällä keinotekoisia tuoksuja, väri- tai säilöntäaineita. Saippuat ovat biohajoavia ja ne on pakattu kierrätyspahviin.

Tuotetiedot
Faith in Nature
FIN0110106

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Leaping Bunny
Vegan
Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Ainesosat

Sodium palmate***, Sodium cocoate*and/or Sodium palm kernelate***, Aqua,Aloe barbadensis leaf juice**, Glycerin*,, Cananga odorata flower oil*, Pogostemon cablin oil*, Sodium chloride, Sodium citrate*, CI 75810*, Linalool°, Benzyl benzoate°, Benzyl, salicylate°, Farnesol°. * Vegetable derived , ** Organic certified, *** Certified sustainable origin, º from essential oils

Arvostelut