Pakkaus sisältää kolme ihastuttavaa Faith in Naturen Aloe Vera -sarjan tuotetta. Tuotteet ovat 99 % luonnollisia ja 100 % vegaanisia ja cruelty free. Tuotteissa on ihanan raikas tuoksu. Pakkaus sisältää suihkusaippuan, shampoon ja hoitoaineen. 

FAITH002
Faith in Nature
Kuvaus

Pakkaus sisältää kolme ihastuttavaa Faith in Naturen Aloe Vera -sarjan tuotetta. Tuotteet ovat 99 % luonnollisia ja 100 % vegaanisia ja cruelty free. Tuotteissa on ihanan raikas tuoksu.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

  • Faith in Nature Aloe Vera -suihkusaippua (400 ml) sisältää luonnonmukaista aloe veraa, virkistävää sitruunaa ja limeä. Faith in Naturen luonnolliset ja vegaaniset suihkusaippuat vaahtoavat pehmeästi ja soveltuvat niin suihkuun kuin kylpyynkin. Suihkusaippua sisältää hoitavia kasviuutteita ja öljyjä, ja se pesee ihon hellävaraisesti sitä kuivattamatta.
  • Faith in Nature Aloe Vera Shampoo (400 ml) sopii kuiville ja normaaleille hiuksille. Hellävaraisesti pesevä shampoo sisältää luonnonmukaista aloe veraa, joka kosteuttaa ja ravitsee hiusta. Raikas tuoksu. Faith in Naturen luonnolliset vegaaniset hiustenhoitotuotteet sisältävät hoitavia kasviuutteita ja öljyjä ja niiden ihastuttavat tuoksut ovat 100% luonnollisia.
  • Faith in Nature Aloe Vera Conditioner (400 ml) on kosteuttava hoitoaine kuiville ja normaaleille hiuksille. Hoitoaine sisältää luonnonmukaista aloe veraa, joka kosteuttaa ja ravitsee hiusta. 
Tuotetiedot
Faith in Nature
FAITH002

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Arvostelut