Eylure Faux Mink Volume -magnettiripset ovat upean tuuheat ja ylelliset. Ilman liimaa ripsien asettaminen käy entistäkin nopeammin, alle viidessä minuutissa! Käytä uudelleen jopa 15 kertaa. Pakkauksessa magneettinen rajausväri.

6002377N
Eylure
Kuvaus

Eylure Faux Mink Wispy -magneettiripset ovat kauniin tuuheat ja ristikkäin asetellut sulkamaiset ripset antavat katseeseesi tyylikästä syvyttä ja näyttävyyttä.

Eylure Magnetic Liner & Faux Mink -irtoripset tekevät irtoripsien kiinnityksestä entistäkin helpompaa. Ilman liimaa, entistäkin nopeampi asetus alle viidessä minuutissa ja ripset, joita voit käyttää uudestaan jopa 15 kertaa! Pakkaus sisältää mustan magneettisen silmänrajausvärin ja pehmeästä keinominkistä valmistetun ripsiparin, joiden ripsinauhassa olevat mageetit kiinnittyvät silmänrajaukseen helposti ja tasaisesti pysyen paikallaan läpi päivän ja yön. Rajaus ja ripset on helppo poistaa meikinpoistoaineella. 

Tuotetiedot
Eylure
6002377N

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Käyttöohje

1) Käytä pakkauksessa tulevaa magneettilineria normaaliin tapaan rajauksen tekemiseen. Anna kuivua. 2) Lisää rajausta vielä kaksi kerrosta ja anna kuivua kerrosten välissä. 3) Nosta tekoripset pakkauksesta varovasti sormin tai aplikaattorilla. 4) Aseta magneettiripset varovasti omien ripsien päälle. Ripset asettuvat helposti kiinni rajaukseen. Niin helppoa! 5) Älä huolehdi, jos et onnistu heti ensimmäisellä kerralla, magneettiripsiä voit asetella uudestaankin. Harjoitus tekee mestarin! 6) Puhdista magneettiripset aina tarvittaessa öljyttömällä puhdistusaineella ja säilytä omassa pakkauksessaan.

Ainesosat

Aqua (Water), Styrene/acrylates Copolymer, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogynated Castor Oil, Alcholol Denat., Phenoxyethanol, CI 77499 (Iron Oxide Black)

Arvostelut
Helena H Mirtukka 2023-06-18

ihanat ripset

Ei tuu allergiareaktiota, vaikka herkät silmät. Tuntuvat mukavilta. Esiinnyn kesäteatterissa ja ripset silmissä 5 tuntia, eikä tunnu mitenkään

Sarppu 2019-12-08

Ihan hyvä

Eyeliner oli helppo levittää ja kuivui nopeasti, ongelmaksi muodostui kuitenkin se että ripset eivät pysyneet mangneetilla kiinni sisänurkasta ja kun yritin asetella niitä uudestaan hetken päästä lineri irtosi silmästä nauhana. Nyt harmittaa siis että maksoin 21e tuotteesta joka voi olla että jää käyttämättä.