Syväpuhdistava Ecotools Konjac Sponge on käsin valmistettu puhdistussieni kasvoille. Se sisältää 100 % luonnollisia ainesosia sekä Konjac-kasvin kuitua.

7506ECO
ECOTOOLS
Kuvaus

Syväpuhdistava Ecotools Konjac Sponge on käsin valmistettu puhdistussieni kasvoille. Se sisältää 100 % luonnollisia ainesosia sekä Konjac*-kasvin kuitua.

Sieni kastellaan lämpimässä vedessä jolloin siitä tulee pehmeä ja hellävarainen. Käytetään aamuin illoin puhdistamaan kasvoilta meikki, lika ja rasva. Kuorii pois kuolleen ihosolukon ja lopputuloksena on raikas ja puhdas iho. Säännöllisessä käytössä pitää ihohuokoset puhtaana ja estää mustapäiden muodostumista. Voidaan käyttää myös miedon puhdistustuotteen kanssa.

Käytön jälkeen sieni huuhdellaan puhtaaksi. Voidaan käyttää 30 päivän ajan. Dermatologisesti testattu*Konjac on uusiutuva juurikasvi Aasiasta. Sitä on käytetty puhdistamaan ja uudistamaan ihoa Japanilaisessa ihonhoidossa.

Tuotetiedot
ECOTOOLS
7506ECO

Tietolomake

Ihotyyppi
Sopii kaikille ihotyypeille
Käyttöohje

Kostuta sieni pehmeäksi ja puhdista kasvot pyörivin liikkein. Voidaan käyttää sellaisenaan tai kasvojen puhdistusaineen kanssa. Käytön jälkeen huuhtele sieni ja aseta sieni kuivumaan ilmavasti.

Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut