Ecotools Travel Perfecting Blender on kulttisuosikki, joka ei petä! Pehmeällä meikkisienellä levität meikkivoiteen nopeasti ja tasaisesti koko kasvoille. Sieni sopii monipuolisesti myös muun meikin asettamiseen ja levittämiseen. Sopii myös puuteriselle meikkipohjalle! Valmistettu ecofoam-sienestä. Kätevässä matkakotelossa sienesi matkaa mukanasi helposti ja hygieenisesti.

1635MPOISTW
Ecotools
Kuvaus

Meikkaajien kulttisuosikki Total Perfecting Blender ei petä! Ecotoolsin pehmeällä meikkisienellä levität meikkivoiteen nopeasti ja tasaisesti koko kasvoille. Sieni sopii monipuolisesti myös muun meikin asettamiseen ja levittämiseen. Sopii myös puuteriselle meikkipohjalle! Valmistettu ecofoam-sienestä. Voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Kätevässä matkakotelossa sienesi matkaa mukanasi helposti ja hygieenisesti. 

Kun käytät sientä kosteana, purista ylimääräinen vesi pois sienestä. Levitä meikkivoide tai -puuteri painellen kasvoille, jolloin meikki kiinnittyy. Anna sienen ilmakuivua ennen seuraavaa käyttöä.

Tuotetiedot
Ecotools
1635MPOISTW

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Käyttöohje

Haluatko pidentää siveltimesi käyttöikää? Vinkit siveltimen puhdistamiseen:

1. Jos käytät sivellintä päivittäin, suosittelemme puhdistamaan sen kerran viikossa EcoTools® Brush Shampoolla ja lämpimällä vedellä.

2. Käsittele harjakset EcoTools® Brush Shampoolla ja huuhtele lämpimällä vedellä, kunnes vesi on puhdasta.

3. Älä upota sivellintä vesialtaaseen, sillä liottaminen voi vahingoittaa harjaksia ja siveltimen vartta.

4. Huuhtelun jälkeen asettele siveltimen harjakset oikeaan muotoon, ja aseta sivellin kuivumaan lappeelleen pyyhkeen päälle.

5. Anna kuivua yön yli. Sivellin on aamulla puhdas ja taas valmis käytettäväksi!

6. Nopeaan päivittäiseen pudistamiseen voit käyttää myös EcoTools® Cleansing Cloths -puhdistusliinoja.

Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut