Ecotools EcoFoam®-meikkisienet ovat maailman ensimmäiset 70 % kasvipohjaisista materiaaleista ja sokeriruo’osta valmistetut meikkisienet. Pehmeää meikkisientä voit käyttää kuivana tai kosteana, ja ne soveltuvat monipuolisesti erilaisen meikin asettamiseen ja häivyttämiseen. 

1616MPO
Ecotools
Kuvaus

Ecotools EcoFoam®-meikkisienet ovat maailman ensimmäiset 70 % kasvipohjaisista materiaaleista ja sokeriruo’osta valmistetut meikkisienet.  Meikkisienien litteä ja leveä reuna levittää meikin kätevästi isoille alueille. Pyöreä pää sopii meikkivoiteen häivyttämiseen. Kiilamainen, suora reuna on ihanteellinen tarkkuutta vaativien varjostus- ja korostustuotteiden levittämiseen. Pakkaus sisältää kaksi erikokoista meikkisientä, joita voidaan käyttää kuivana tai kosteana

Tuotetiedot
Ecotools
1616MPO

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Käyttöohje

Laita meikkiä kämmenselälle ja ota sitä pieni määrä meikkisieneen. Töpöttele ja sivele meikki kasvoille. Häivytä rajat pehmeästi. Meikkisientä voidaan käyttää sekä kuivana, että kosteana. Kuivalla sienellä meikkipohjasta tulee peittävämpi, kostealla ohuempi.

Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut