Ecotools Wonder Cover Complexion -meikkisivellin on erittäin tiheä 100 000 -harjaksinen meikkivoidesivellin. Se on suunniteltu peittävän meikkipohjan luomiseen, ja se sopiikin erityisesti epäpuhtaan ihon, pigmenttihäiriöiden, ruusufinnin tai muiden iho-ongelmien peittämiseen.

1601MPOW
Ecotools
14,90 €
12,67 € Säästä 15%
Sisältää alv:n
0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia
Määrä
not_interested Tuote on tilapäisesti loppu.


Kuvaus

Ecotools Wonder Cover Complexion -meikkisivellin on erittäin tiheä 100 000 -harjaksinen meikkivoidesivellin. Se on suunniteltu peittävän meikkipohjan luomiseen. Soveltuu parhaiten käytettäväksi nestemäisten ja voidemaisten meikkien kanssa. Sivellintä voidaan käyttää joko kuivana tai märkänä. Kostuta sivellintä ohuemman tuloksen aikaansaamiseksi.

Siveltimen avulla saadaan helposti peitettyä erilaiset ongelmat ihossa. Suunniteltu erityisesti epäpuhtaan ihon, pigmenttihäiriöiden, ruusufinnin tai muiden iho-ongelmien peittämiseen.

Käyttö: Ota siveltimeen pieni määrä meikkivoidetta. Sivele meikkivoidetta kasvoille aloittaen kasvojen keskikohdista, edeten kohti hiusrajoja. 

EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.

 

Tuotetiedot
Ecotools
1601MPOW

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Käyttöohje

Haluatko pidentää siveltimesi käyttöikää? Vinkit siveltimen puhdistamiseen:

1. Jos käytät sivellintä päivittäin, suosittelemme puhdistamaan sen kerran viikossa EcoTools® Brush Shampoolla ja lämpimällä vedellä.

2. Käsittele harjakset EcoTools® Brush Shampoolla ja huuhtele lämpimällä vedellä, kunnes vesi on puhdasta.

3. Älä upota sivellintä vesialtaaseen, sillä liottaminen voi vahingoittaa harjaksia ja siveltimen vartta.

4. Huuhtelun jälkeen asettele siveltimen harjakset oikeaan muotoon, ja aseta sivellin kuivumaan lappeelleen pyyhkeen päälle.

5. Anna kuivua yön yli. Sivellin on aamulla puhdas ja taas valmis käytettäväksi!

6. Nopeaan päivittäiseen pudistamiseen voit käyttää myös EcoTools® Cleansing Cloths -puhdistusliinoja.

Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut