Ecotools Precision Blush on loistava sivellin kaikenlaisten poskipunien levitykseen. Sen kulmikas muotoilu varmistaa miellyttävän ja tarkan levityksen, jolloin myös lopputulos on huoliteltu ja luonnollinen.

1306
Ecotools
Kuvaus

Ecotools Precision Blush on tarkka poskipunasivellin, jonka muotoilun ansiosta poskipuna on helppo levittää kasvojen oikeaan kohtaan. Siveltimen harjakset annostelevat juuri oikean määrän tuotetta, jotta levitys onnistuu kevyesti, mutta tarkasti. Sivellintä voi käyttää kaikkien erilaisten poskipunien kanssa, on sitten kyseessä nestemäinen tai puuterinen poskipuna.

EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.

 

Tuotetiedot
Ecotools
1306

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Sertifikaatit
Cruelty Free
Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut