Uudistettu duoharjaksinen stippling-sivellin. Pieni ja litteäpäinen sivellin sopii kaikenlaisten meikkipohjien tasaiseen levittämiseen ja häivyttämiseen.

1293M
Ecotools
Kuvaus

ECOTOOLS SEAMLESS STIPPLING on duoharjaksinen stippling-sivellin. Pieni ja litteäpäinen sivellin sopii kaikenlaisten meikkivoiteiden, poskipunien ja korostusvärien tasaiseen levittämiseen ja häivyttämiseen.

Levitä suosikkituotteesi kevyesti "stiplaten" tai taputellen kasvoille. Viimeistele kasvot painamalla siveltimellä hieman vahvemmin kohti kasvoja, jolloin siveltimen lyhyemmät harjakset pääsevät myös töihin antaen kasvoille sileän tasaisen lopputuloksen.

Tuotetiedot
Ecotools
1293M

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Käyttöohje

Haluatko pidentää siveltimesi käyttöikää? Vinkit siveltimen puhdistamiseen:

1. Jos käytät sivellintä päivittäin, suosittelemme puhdistamaan sen kerran viikossa EcoTools® Brush Shampoolla ja lämpimällä vedellä.

2. Käsittele harjakset EcoTools® Brush Shampoolla ja huuhtele lämpimällä vedellä, kunnes vesi on puhdasta.

3. Älä upota sivellintä vesialtaaseen, sillä liottaminen voi vahingoittaa harjaksia ja siveltimen vartta.

4. Huuhtelun jälkeen asettele siveltimen harjakset oikeaan muotoon, ja aseta sivellin kuivumaan lappeelleen pyyhkeen päälle.

5. Anna kuivua yön yli. Sivellin on aamulla puhdas ja taas valmis käytettäväksi!

6. Nopeaan päivittäiseen pudistamiseen voit käyttää myös EcoTools® Cleansing Cloths -puhdistusliinoja.

Ainesosat

Ecotools-sarjan tuotteissa käytetään ekologisia valmistusmateriaaleja kuten kierrätetty alumiini, nopeasti uusiutuva bambu ja kierrätysmuovi.

Arvostelut