Yövoide, joka tekee ihosta kiinteämmän, kirkkaamman, kosteutetun ja sileämmän. Tehoraaka-aineena artisokka, joka edistää kollageenin tuotantoa. Sisältää antioksidantteja, jotka auttavat tasoittamaan epätasaista ihon sävyä ja supistamaan laajentuneita ihohuokosia. Lisäksi ne edistävät ihon terveyttä ja kimmoisuutta.

RDB063
Kuvaus

Dr Botanicals Apothecary Artichoke Superfood Firming Night Moisturiser -yövoide tekee ihostasi kiinteämmän, kirkkaamman, kosteutetun ja sileämmän sinun nukkuessasi, kun ihosi ottaa parhaiten vastaan aktiiviaineita. Artisokka, joka on tämän kiinteyttävän yövoiteen tärkein aktiiviaine, sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka on yksi tärkeimmistä terveen kollageenin muodostumista tukevista tekijöistä. Artisokka sisältää lisäksi erittäin paljon antioksidantteja ja sen on todettu auttavan tasoittamaan epätasaista ihon sävyä, supistamaan laajentuneita ihohuokosia sekä tukemaan ihon terveyttä ja kiinteyttä.

Yövoide sisältää myös rypäleensiemenöljyä, joka toimii tehokkaasti tulehduksia ehkäisevänä aineena, sisältää runsaasti linolihappoja eikä tuki ihohuokosia, minkä vuoksi se sopii loistavasti akneen taipuvaiselle ja herkälle iholle.  Voidetta voidaan käyttää myös aknearpien hoitoon, sillä rypäenlesiemenet sisältävät runsaasti E-vitamiinia, joka todistetusti häivyttää arpia. Lisäksi sen sisältämä linolihappo, välttämätön rasvahappo, nopeuttaa todistetusti ihon paranemista. Rypäleensiemenöljy sisältää lisäksi vahvoja antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, minkä vuoksi se sekä vaalentaa maksaläiskiä että ehkäisee auringon aiheuttamia vaurioita.

 

• Korjaa ja kosteuttaa ihoa yön aikana.

• Antioksidantit auttavat iholla tasoittamaan epätasaista sävyä, supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja lisäksi ne edistävät ihon terveyttä ja kimmoisuutta.

• Ehkäisee aknea tulehdusta ehkäisevillä ominaisuuksillaan ja häivyttää aknearpia E-vitamiinin avulla.

• Rypäleensiemenöljy ehkäisee UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja suojaa ihoa.

• Artisokka edistää tervettä kollageenin tuotantoa.

• E-vitamiini tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja edistää ihon terveyttä.

• Voidaan käyttää lievittämään aknen, ihottuman, psoriasiksen ja ruusufinnin aiheuttamia oireita.

Tuotetiedot
RDB063

Tietolomake

Vegaaninen
Kyllä
Luonnonkosmetiikkaa
Kyllä
Sertifikaatit
PETA
Vegan
Ihotyyppi
Aikuiselle iholle
Kuiva iho
Ainesosat
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Benzyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Gluconolactone, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Cynara Scolymus (Artichoke) Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Calcium Gluconate.
Arvostelut